Innostavuutta ja luottamusta luomassa

opkunnhall
Oppilaskunnan hallitus ryhmäkuvassa. Edessä rahastonhoitaja (vas.), puheenjohtaja ja sihteeri. Kuva: Foto Profiili

ok

Hei kaikki lukijat!

Minä olen Elsi Sloan 9G-luokalta ja toimin Krunan oppilaskunnan hallituksen puheenjohtajana. Sihteerimme on tänä lukuvuonna Legendaarinen Viola Sarsila 9A:lta ja rahastonhoitajana Mahtava Liisa Kevin 9E:ltä.

Tänä vuonna meillä on oppilaskunnan hallituksessa upea porukka kasassa ja olemme nyt jo keksineet monenlaisia juttuja. Isoimpia asioita nyt syyspuolella ovat kahvilan luominen Motoklubille ja Nenäpäivätempauksen järjestäminen.

laatikko

Olemme organisoineet toimintaamme jakamalla oppilaskunnan hallitusta eri toimikuntiin, minkä seurauksena entistä useammat oppilaat saavat ideansa kuuluviin, ja vastuuta saadaan jaettua. Toimikuntamme ovat: kahvilatoimikunta (järjestää kahvilan), tempaustiimi (kaikki luovuus pelissä 😉 ), ravintolatoimikunta (kehittää kouluruokailua yhteistyössä Palmian kanssa), juhlatoimikunta (hoitaa koulun juhlien järjestelyitä) ja mediatiimi (ylläpitää mm. tätä blogia). Lisää toimikuntia perustetaan tarpeen mukaan.

Tavoitteenamme tänä vuonna on luoda Krunasta innostavampi ympäristö, jossa ihmiset voivat luottaa toisiinsa. Myös yhteistyötä eri tahojen kanssa pyritään vahvistamaan.

sali
Oppilaskunnan hallitus esittäytyy salissa.

Uskon, että meille on tulossa ihan super täykky* ja tapahtumarikas lukuvuosi, kiitos innostavan ohjaajamme Maiju Väyrysen, vastaanottavaisen rehtorimme Leena Lakovaaran ja tietenkin upeiden hallituslaistemme ansiosta!

Teksti: Elsi Sloan 9G

Kuvat: Katja Korkalainen

*täykky = täydellinen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s